top of page
Image by freestocks

Shopping

 

HÖLGYEIM, SHOPPING TIME!

Avagy, hol fektessünk be olyan ruhadarabokba, amit mindenki irigyelni fog otthon?

Terrasini tele van jobbnál jobb butikokkal, mint például a KIM accessori, ami az egyik személyes kedvencem, és ebből kettő is van a városban - szerencsére :). De esküszöm, a kínai (pl. Mei Moda) sem megvetendő, sokszor hihetetlenül menő és jó minőségű darabokat talál az ember lánya… Terrasini főutcája a Corso Vittorio Emanuele.

Centro Commerciale Poseidon (Carini) Bevásárlóközpont Terrasinitől 20 percre, Palermo irányában. Az itthon már megszokott világmárkák mellett Sisley, Motivi, Alcott, Nuna Lie, Primadonna és még jó pár izgalmas olasz márka vár még az urakra is. Némelyik kifejezetten alacsony árfekvésben. Itt mindig a KIKO-ba megyek be először, ahol remek kozmetikumokat és sminkcuccokat vásárolok.

Palermo A Via Maqueda-t ajánlom (ez a fő utcák egyike, tehát kikerülhetetlen ) Itt nagyon sok jó üzlet van (kedvenc: Primadonna) Ennek az utcának folytatásán, a Via Ruggero Settimo-n már az ”alta moda” vár: Gucci, Louis Vuitton, Luisa Spagnoli, Prada, stb.

A Rinascente nevű több szintes bevásárlóközpont a Vucciria piac mellett található (ami szintén kötelező jellegű) ahol inkább felső-középkategóriás márkákat találtok, leárazáskor (január, és augusztus-szeptember) nagyon jól lehet vásárolni. A megfáradt lábakat pedig a panorámás tetőteraszon található bárban érdemes felpolcolni egy SUPREME SPRITZ (szintén kedvenc) elfogyasztása közben. A tetőteraszt tényleg ne hagyjátok ki, lenyűgöző a látvány.

4, Fanatikusoknak. SICILY OUTLET VILLAGE (Agira)

Két és fél órára Terrasinitől. Egynapos program, de tuti még egy bőrönd kell utána hazafelé.

Hajrá!

bottom of page