top of page

RÓLUNK

Szerelmesek vagyunk Olaszországba, Szicíliába és Terrasinibe. Már hosszú évek óta jártuk a szigetet, mire eljutottunk ebbe a varázslatos városba - "megérkeztünk". Azonnal beleszerettünk a tengerpartjába, a színekbe, az illatokba, az ízekbe és az itt élő emberek mosolyába. Nem sokkal később már terrasini-i lakosok voltunk, és ezzel egyidőben elindítottuk vállalkozásunkat, a Love Terrasini-t. Fő profilunk az általunk személyesen megismert és befényképezett apartmanokat kiadása. A virtuális bemutatóknak és a pontos, első kézből származó tájékoztatásnak köszönhetően, nálunk csalódásmentesen bérelhettek szállást álmaitok utazásához. Persze ez nem minden!

Segítünk Nektek könnyedén megélni a dolce vita-t... Tudni fogjátok, hol érdemes vacsoráznotok, hol strandoljatok, mik a környék látnivalói, fakultatív programokon vehettek részt, de még abban is a segítségetekre leszünk, hogyan parkoljatok, hogyan rendeljetek olaszul, hol vannak boltok és még rengeteg további hasznos információval látunk el benneteket. 2023-tól pedig  már táborok (például olasz nyelvi, jóga, gasztro) leszervezésében és lebonyolításábasn is a segítségetekre tudunk lenni.

Szeretettel várunk Benneteket! 

HELYISMERETTEL
RENDELKEZÜNK

Hasznos tippekkel, tanácsokkal tudunk szolgálni - hogy megtöltsd tartalommal az utazást

ELLENŐRZÖTT
SZÁLLÁSHELYEK

Az oldalon szereplő apartmanok mindegyikét felkerestük, adottságait  megismertük.

AUTÓBÉRLÉS
EGYSZERŰEN

Akár kaució és hitelkártya nélkül is.

TELEFONOS
SEGÍTSÉG

Rendelkezésedre állunk telefonon és üzenetben egyaránt

REPTÉRI
TRANSZFER

- pontosság, megbízhatóság

- jutányos árak

BENNE VAGYUNK
A CINKOSSÁGBAN

Meglepnéd útitársadat egy apró ajándékkal, virágcsokorral, szüli-napi tortával? Segítünk benne.

FOGLALÁS MENETE

Ahhoz, hogy megtaláljuk a számotokra legmegfelelőbb szállást, tudnunk kell, hogy hányan, és pontosan mikor jöttök, szükségetek van-e konyhára, illetve több fő esetén külön hálószobákra.

Palermóba a Ryanair járatai közlekednek Budapestről és Bécsből, de Trappaniba Pozsonyból is eljuthatsz. A palermói reptértől 10 perc Terrasini, de Trapani repterétől is csak 50 perc az út.  Reptéri transzfert minden esetben kedvezményes áron tudunk biztosítani. 

 

Ha szállásajánlatunk megfelelő a számotokra, akkor érdemes rögtön megvásárolnotok a repülőjegyeket. Ezt követően számlát állítunk ki 30% előlegről, és véglegesítjük a foglalást.  Egy-egy konkrét ajánlat 3 napig él, mert a szállásadók eddig tartják fent Nektek az apartmanokat!

ÁRAKRÓL

július 1-től  szeptember 14-ig

szeptember 15-től június 30-ig

ünnepnapokon

Főszezonban 70 és 120 euro/éj között mozognak az apartmanok árai, két fő esetén. Efölött általában személyeknél plusz 10-20%.

Szezonon kívül már 39 euro/éjtől lehet foglalni. Erről az időszakról azt is érdemes tudni, hogy nemcsak a szállások árai, de a repülőjegyek és az autókölcsönzés is kedvezőbb - és ugye itt még októberben is bőven strandszezon van. :) A "téli" hónapok pedig tökéletesek kiránduláshoz, sportoláshoz, napozáshoz.

Jelentősebb ünnepekkor, mint például a Húsvét, a Karácsony, vagy a Szilveszter, általában a "Főszezon" árai érvényesek, de itt is igaz, hogy konkrét árat csak konkrét időszakra tudunk adni. 

bottom of page